I made this widget at MyFlashFetish.com.

tinggalkan jejak uolls k...

sila klik

15 Januari 2011

"What's Hot is Gettin' Hotter" by CST & LYNDARAHIM KUALA LUMPUR

bila terbaca je entry dr cst production kat facebook......
terus tgk.... tapi lama dok terfikir.... nak joint ke x... sbb bkn la pandai sgt nak menulis ni....huhuhu..... lg plak tajuk yg di beri terasa sangat mencabar minda....
baca mcm senang tapi klu dah nama impian dan angan2 ni ssh nak direalisasikan.....
xdapat nak dinafikan la klu nama impian ni semua yang indah2 je.....
tapi hadiah yang ditawarkan sangat la menterujakan aku....
sbb mmg ada plan nak kawin.... 
impian ni wujud setalah dua tahun berkawan dgn cik abg syg....
masa tu nak balik kampung la....cuti semester
faham2 je la klu dah 2 jam 45 minit dalam flight... sorg2 plak tu.... mula la angan2 tu datang menjelma.....
hehehe....
....................
************
dream wedding aku adalah konsep d awan biru... atau lebih tepat lg kat dalam kapal la kan.... tapi bkn kapal persiaran... kapal terbang.....
fuyoooo.... dasyat la impian aku ni....
tapi jangan la terbang... mcm mana nak bersandingkan... sapa nak tgk.....
tapi klu xdapat dalam kapal.... dalam dewan pown jadi la asalkan tema dia d awan biru......huhuhu.....


1.kad jemputan
  kad jemputan nak design ala2 mcm boarding pass la..... baru la wedding d awan biru..... 
 tapi klu mcm yang kat dalam gambar tu pown okey.....

2. majlis akad nikah aku nak majlis yang ringkas tapi akan sangat meninggalkan kesan d hati.....
majlis akad nikah tu nak pelamin yang mcm ala2 kayangan xpn mcm ala2 di awan biru.... pergghhh...

NAK PELAMIN MCM NI LA......tapi bunga nak warna biru......

baju plak nak yang simple dan nampak suci je.......


3. majlis bersanding......
majlis bersanding ni nak buat kat atas kapal terbang....
cmfrm la jadi wedding of the year kan.....
nak nak plak klu adik2 cik abg syg cmfrm nak kawin on the same day..... cayalah.... 3 pasangan bersanding kat atas kapal terbang....
tapi dia punya pelamin xtau la nak describe mcm mana.....
tapi klu buat kat dalam dewan nak pelamin mcm kat bawah ni.....


fuiyoooo..... cayalah pelamin ni..... xpernah lg tgk org pakai pelamin ni masa wedding......
baju plak nak mcm ni.....
tapi warna yang sesuai dgn tema la kan.....
di awan biru....


huh..... mmg mengancam habis la kan....


4. majlis potong kek


kek xpayah la tinggi2 sangat.....hehehe... takut xsampai plak nak potong yg atas sekali tue.....3-5 tingkat sudah..... tapi yg paling atas tu nak letak replika kapal terbang......
fullamakkk..... angan2... tinggi menggunung.....
 ni baju yang sesuai utk cik abg syg pakai masa majlis potong kek..... 
saya of course la nak pakai baju yang exclusive dr LRKL..... klu blh nak LRKL design khas utk aku nye wedding....
hahaha.... mcm artis je nak design exclusive....


5. tetamu...
tetamu plak kna pakai baju ala2 pramugari.....xkisah la... mcm pramugari mas ke... airasia ke... sriwijaya airlines ke.... ape2 je..... yang lelaki plak ala2 pilot.....sure para lelaki hensem je masa hari tu......





6. door give 
 aku rasa ni la door give yg paling istemewa..... tapi cmfrm aku bg kat tetamu istimewa je.... klu nak bg kat semua..... bajet besar la.....



pendrive berbentuk kapal terbang...... tapi xtulis la air asia or citibank mcm kat dalam gambar tu........
mesti la aku nak tulis nama aku dgn cik abg syg.... skali dgn tarikh wedding la kan...


7. khemah 


yang khemah ni nak yang mcm ala2... di awan biru la....
gandingan warna biru putih.....
 aaaa...... mcm ni... tapi tukar colour la...... biru dan putih.....
pastu semua detik2 terindah ni plak di rakamkan oleh org2 yang kreatif dr cst production... mmg best la.... superb gitu.....


*************
tu la dream wedding aku.... tapi cik abg syg kata dah gunung kinabalu pown xterdaki.... jangan la mimpi nak peluk gunung tu....
ayat... pedas lagi berapi cik abg syg bg..... tapi dah nama pown angan2... xkisah la kan.....
thank a lot to cst production and LRKL yang menganjurkan contest ni.... dapat jgk la aku berkongsi impian aku dgn org lain... 


korg patut tgk page ni.... kepuasan terjamin......


cst production




LRKL











8 ulasan:

  1. Gud luck dear...nape kne pkai cam pramugari.....hehehehhe...

    BalasPadam
  2. i like...insyaallah...impian boleh jd kenyataan dgn adenye cst production n LRKL untuk merealisasikannya..byk2 berdoa gak smoga dipermudahkan..suke sgt dreamday nie...

    BalasPadam
  3. nurfatma khaifa~~~ thanks dear.....insyaallah....doakan saya....
    sura massura~~~ tq.... baru ada feel mcm nak terbangkan.... hehehehe......

    BalasPadam
  4. caiyok2 kak salwa..=p

    BalasPadam
  5. gud luck..=)
    do visit mine..
    http://serysuryani.blogspot.com/2011/01/contest-whats-hot-is-gettin-hotter-by.html

    BalasPadam
  6. tq sery suryani... good luck 2

    BalasPadam
  7. jom tukar vote..mine 131..=))

    BalasPadam

Senarai Blog Saya

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Sign by Danasoft - For Backgrounds and Layouts